ابتدا مواد را کاملا مخلوط کرده و بعد از شستشوی موها در حمام این ماسک را بر تمام مو خصوصاپوست سر قرار داده و کاملا با دو دست ماساژ دهید...
خوردن یک قاشق غذاخوری کنجد موجب تامین 14 درصد از نیاز کلسیم خانمها شده و اگر آنهاعادت به بلند کردن ناخنهایشان داشته باشند با مصرف کنجد ناخنهایشان محکمتر شده و ترک و شکنندگی بر روی این عضو که جزئی از زیبایی انگشتان است دیده نمیشود.
به علاوه مصرف 2 قاشق غذاخوری آن رساندن 5 میلیگرم روی را به بدن خصوصا پوست و مو وناخنها آسان میکند. شاید بدانید که کمبود روی چه اثراتی بر زیبایی دارد آکنه را کمتر میکند واز نازک شدن موها جلوگیری میکند و مانع ریزش موها خصوصا در خانمها میشود و در ضمن به دلیل توام شدن این ماده مغذی با ویتامین E این اثرات صد چندان شده و میتوان از خواص ضدچروک و سفیدکنندگی (ضدلک) این ویتامین استفاده کرد.
حتما میدانید که کنجد چربی بسیاری دارد اما این چربی از نوع گیاهی و چند باندی است. این روغن دارای اسیدهای چرب ضروری است که در ساختمان پوست به عنوان یک جز اصلی محسوب میشوند و در صورتی که کمبودی از این مواد مغذی ایجاد نشود پوست کاملا یکنواخت و نرم و لطیف به نظر میرسد وجالب است بدانید که وجود همین چربیهاست که اگر با یک منبع پروتئینی دریافت شود (کنجدبه همراه چربی پروتئین قابل توجهی دارد) به ترمیم موهای آسیب دیده پرداخته و از خشکی بیش از حد این عضو نیز جلوگیری میکند و موجب راحتی افرادی میشود که سالهاست ازخشکی مو رنج برده و همواره از شانه زدن و رنگ کردن موهای خشکشان میهراسند.
امروزه ازروغن کنجد سیاه در تهیه انواع فراودههای آرایشی و بهداشتی خصوصا محصولاتی که برای رفع انواع خشکیها تجویز میشوند استفاده میشود. معمولا در ترکیب انواع کرمها و ماسکها وشامپوهای ترمیمی از این روغن استفاده شده تا خاصیت درمانی آنها چند برابر شود. در آخرشما را با ماسکی که با روغن کنجد تهیه میشود و برای تقویت موهای خشک و آسیبپذیرتوصیه میشود آشنا میکنیم.
قبل از هر چیز باید بگوییم که شما میتوانید از این ماسک بسته به موهایتان هفتهای 1تا2 بار بعداز شستشوی آنها در حمام استفاده کنید. مواردی که در تهیه این ماسک استفاده میشوند:
شامل:
روغن کنجد 2 قاشق غذاخوری
زرده تخممرغ 1 عدد
شیر 2 قاشق مربا خوری
آرد جوانه گندم 2 قاشق غذا خوری
ابتدا مواد را کاملا مخلوط کرده و بعد از شستشوی موها در حمام این ماسک را بر تمام موخصوصا پوست سر قرار داده و کاملا با دو دست ماساژ دهید. هر قدر ماساژ بیشتر باشد موادآسانتر نفوذ میکنند. سپس با گذشت 10 دقیقه آنها را با آب ولرم آبکشی نمایید. در ضمن اگرمیخواهید مقدار زیادی از کنجد خام را به مدتی بیش از یک سال نگهداری کنید باید آنرا در داخل ظرف شیشهای خشک و دربدار و دور از هر گونه رطوبت و قرار گرفتن در معرض نور خورشید
ذخیره نمایید. همیشه به خاطر داشته باشید که در تکرار هر توصیه و عادتی زیادهروی نکنید حتی اگر این توصیه از سوی متخصصین مهم تلقی شود.
منبع: سیمرغ