زیبایی بکر

زیبایی پوست مو و ناخن

زیبایی بکر

زیبایی پوست مو و ناخن

درمان بیماری ناخن و تقویت آن

دانه های بلال به علت داشتن گوگرد، سیلیس، آهن، کلسیم و به علت سرشار بودن از ویتامین “B” ، برای ناخن بسیار مفید می باشد. بنابراین استفاده از آن چه به صورت خوراکی و چه به صورت ژله مفید است. برای درست کردن ژله ی دانه های بلال ، آنها را از میوه شان جدا کرده و سپس خوب له می کنید و مقدار کمی شیر به آن اضافه کرده و می گذارید تا حدود 1 ساعت بماند و بعد آنرا با فشار، از صافی رد کرده ، ژله بدست آمده را بر روی ناخن ها می مالید. این ژله از ترکیدن و گوشه کردن ناخن ها نیز جلوگیری کرده و باعث تقویت آنها می شود.

شنبلیله را ریز نموده و خوب آنرا له کنید. آب این سبزی باعث می شود تا ناخن های شما کج نشوند.استفاده از مشتقات جو ، برای تقویت ناخنها بسیار مفید می باشد. برای این کار بهتر است جو را خیس کرده و حدود 20 دقیقه در آب بجوشانید و بعد ناخن را با آن شست و شو دهید. خوابانیدن ناخن در آبلیمو از شکنندگی ناخن و پوسته پوسته شدن کناره آن جلوگیری می کند. مالیدن زرده تخم مرغ روی ناخن ها باعث تقویت آنها و جلوگیری از شکسته شدن و بریدگی های کنار آن می شود.
اگر به درد ناخن مبتلا شده اید، یک پیاز سفید را در خاکستر داغ آتش بگذارید تا خوب پخته شود، سپس آنرا از وسط دو نیم کنید و انگشت خود را وسط آن بگذارید. اگر هر روز ، روزی 2 بار این عمل را تکرار کنید به زودی ناخن درد شما برطرف می شود. به علت این که سوژا یا لوبیای ژاپنی، حاوی ویتامین A می باشد، خوردن آب این میوه برای ناخن بسیار مفید است.
جوشانده یک مشت برگ باقلا، در 500 گرم آب، جهت درمان در نوک انگشت و ناخن به صورت قرار دادن انگشت در جوشانده گرم آن به مدت 2 ساعت اثر شفابخش دارد. ضماد گرد فلفل سیاه با زفت، برای رفع برص ناخن مفید است.
برای تورم چرکی ریشه ناخن، چنانچه شیره تره را در آرد ، مخلوط نموده و به صورت خمیری درآورید و یا شیره را با قسمت نرم درون نان، مالش داده و بر روی ناحیه متورم قرار دهید، باعث رسیدن و گشوده شدن کانون چرک دمل می شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد