زیبایی بکر

زیبایی پوست مو و ناخن

زیبایی بکر

زیبایی پوست مو و ناخن

تقویت کننده مو و قوای جنسی


تقویت کننده مو و قوای جنسی

...در کشور ما بیشتر برای طعم دادن به انواع نان به کار می‌رود اما خواص غذایی بی‌شمار آن، آنرا به جایگزینی برای گوشت در بسیاری از...



کنجد در کشور ما بیشتر برای طعم دادن به انواع نان به کار می‌رود اما خواص غذایی بی‌شمار آن، کنجد را به جایگزینی برای گوشت در بسیاری از کشورها تبدیل کرده است.

دانه‌های این گیاه طعمی ترد و رنگ‌های متنوعی دارند، سرشار از کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، ویتامین B1، روی و فیبرهای غذایی است و منبع غنی از منگنز و مس به شمار می‌رود.

کنجد به علاوه حاوی ترکیبات خاصی است که کلسترول خون را کاهش می‌دهند و از فشار خون بالا جلوگیری می‌کنند.

روغن کنجد برای تقویت موها بسیار موثر است.

کنجد در رفع تنگی نفس، سرفه خشک و زخم ریه هم مفید است.

اگر لاغرید و مى‌خواهید چاق شوید، کنجد بخورید.

دم‌کرده برگ کنجد اسهال خونی را درمان می‌کند و خوردن این دانه گیاهی برای رماتیسم، فشار خون بالا و ناراحتی کیسه صفرا مفید است.

در طب سنتی برای رفع قولنج، کنجد را آسیاب و با سرکه مخلوط می‌کردند و با افزودن مغز بادام پوست‌کنده هر روز به مقدار یک قاشق سوپخوری میل می‌کردند.

ارده کنجد به همراه خرما غذایی مقوی برای رشد کودکان است. این دانه‌های ریز سفید و سیاه، قوای جنسی را تقویت می‌کند و نرم‌کننده معده و روده‌هاست.

کنجد همچنین از کبد در برابر آسیبهای اکسیدی محافظت می‌کند.

اگر کنجد را به صورت فله خریداری می‌کنید مطمئن شوید که ظرف آنها پوشیده است و آن مغازه مواد غذایی تازه دارد. مطمئن شوید که به کنجد رطوبت نرسیده است. به علاوه چون کنجد مقدار زیادی روغن دارد و ممکن است فاسد شود، در هر دفعه مقدار کمی ‌از آن را خریداری کنید.

کنجد پوست‌دار را در ظرفی سر بسته و در جای خشک، خنک و تاریک نگهداری کنید. چون کنجدهای پوست کنده شده زودتر فاسد می‌شوند بنابراین آنها را در فریزر یا یخچال نگهداری کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد